Homo Betyder Lika (=

Sha

Homo betyder lika! Japp, sann fakta. Jag fick höra det på NO-lektionen idag, satt mest och skratta åt allt cissi sa för vi pratade om hur en människa blev till (= Det lät som om hon skulle laga en maträtt för hon använde centiliter och deciliter och allt sånt. Du ser vad man måste prata om när man blir äldre. Precis hemkommen från skolan och tänkte ta nåt att äta innan man svimmar. Idrott första lektionen, puuh. Jobbigt att man måste springa och ha sig när ens muskler är iskalla. Man ska va varm i musklerna när man har idrott för då sträcker man sig inte eller nåt sånt. Dagen gick hyfsat fort, vet inte varför men lektionerna var väl inte dom jobbigaste. När man kommer hem så möts man av en hund men ingen mamma. Hon är väl nånstans och jag hoppas hon kommer hem sen. Inte så mycket att skriva om idag men jag har ju lovat ganska många gånger att jag ska börja skriva mer men jag har inte hållt det. Okej jag lovar inget men jag ska bättra mig så man får ut mer av bloggen.
You Know You Like Me
Lina K

THE VOICE 08

Sha,

Har inte skrivit på ca en månad, förlåt förlåt. Jag har vart lite upptagen men mest inte orkat för det är inte världens roligaste sak att skriva på bloggen, men Världens roligaste sak (tror jag) är att jag ska gå på The Voice 08, 16 Augusti. Jippi säger man väl. Jag visste inte att den konserten fanns men på radion så säger dom ju det mesta. Jag lyssnar på The Voice för det mesta för dom spelar min musikstil, och där så sa dom att Voice konserten var påväg. Jag tänkte ju, hmm man kanske skulle ta och titta förbi men jag visste ju att jag har världens överbeskyddande föräldrar(okej dom låter mej göra det mesta) och dom skulle inte låta mig gå med kompisar. Men då kommer hjälten in i bilden, min alldeles egna syster. Hon säger att hon kan gå med mig. När parents kommer hem så frågar hon dom och det går ju såklart för dom litar ju på att hon tar hand om mig. =D så får jag veta att Lolle,syster, ska ha med sig sin kompis Sanna. Det går ju absolute för mig. Så imorrn drar vi iväg till Voice 08 som börjar kl.19

Öland.
Jaa, öland där var man en vecka med vännen Lovisa och vi´hade det väldigt nice. Spelade lite golf, shoppade, kollade på slottsruinen. vääldigt intressant faktiskt 8). Vi chillade bara och tog det lugnt dom sista dagarna på summer louvet. Inte så mycket att skriva om Öland men jag har en sak att berätta, min mamma krockade igår eller nåt. Hon har lite problem med hennes ögon så det svider och det är ju inte världs skönt .. Aiiight? aa , så hände ju det att det började svida och då brukar man tappa kontrollen över allt annat! Du har väl känt hur det är att ha tvål eller shampoo i ögonen?  Så hon trodde hon stod stilla men i verkliga livet så rullade bilen. Så hon åkte in i bilen framför? Gissa om han blev arg!! Nää, det blev han inte, han sa bara att det var synd om våran bil för den fick nån buckla och tur är så fick inte den personens bil nån skada.
PS. Ses vi på Voice? Kolla efter mej!!
You Know You Like Me
Lina k

RSS 2.0