Fixa å Trixa

Heejsan!

Jaa, Sommarvärme dom senaste dagarna, Ganska skönt faktiskt... Eller inte? Joo, ibland är det skönt med lite sommarvärme men jag tycker det har varit vääldigt varmt så man hellre vill sitta och kolla på en film eller nåt.? Igår vi jag en liten chock, joo, min pappa satt vid datorn och hörde hur något gled på markisen. Han gick ut och kollade  och tyckte det såg ut som en katt! När han kom igen igen så frågade han mig och min syster : Gissa vad jag hitta på markisen? Min syster svarade fort: En orm? Du vet, vi har haft lite ormar på vår baksida då och då så det var det förrsta man tänkte på. Min mamma fick en snok på fötterna för några år sedan och den kom från markisen. aa gissa vad han hade hittat?
Joo, inte mindre än lilla Gizmo :) Han hade gått upp på övervåningen och sett han min brors balkongdörr var öppen. Han har inte direkt en balkong men man kan öppna dörren och så är det stängsel. Gizmo hade sett att markisen var nere och då gått ut. Tur vare bara att pappa hörde honom annars kunde det gått illa. Gizmo hade inte velat komma när pappa stod på marken men när han ställde sig på en stol hade han kommit och satt sig i hans famn. En söt liten gizmo kommer in genom altandörren viftande på svansen. Han förstod ingenting. Jaa, alla var lite smått chockade över vad han hade gjort men han kom ner utan några brytna ben iaf. PS. vill ni se vart han kom ut ifrån kan ni gå in på http://metrobloggen.se/hunden så har mamma en bild!
You Know You Like Me
Lina K

Hemma Igen,

Heej Alla Glada,

Hemma igen, Haft superkul uppe i Dalarna med familjen. Jag kopplade av ungefär hälften av veckan, Badade lite, fiskade,spelade minigolf mot Pappa och sen mot John (bror). Jag måste bara säga en sak som John nog inte uppskattar. Jag vann stoort över honom, han hade nog en riktigt usel kväll på banan. Jag vann med ett poäng, okej det är inte mycket men jag tycker det var kul att vinna för jag kan bli lite sur annars. Min Pappa vann över mig och det sved lite, hahha. Jag kom hem vid ca 17, och jag började med att öppna fönster. Det var kokhett på övervåningen för det har ju vart en riktigt sommarvärme dom senaste dagarna. I Idre så var det a 30 grader på dagen så det blev lite svårt att sova.

Jag gick in på
http://playahead.se  när jag kom hem och då hade jag 23 gästboksinlägg. De var ca 22 från http://lolloow.blogg.se  och en från en annan. Lovisa hade frågat om det snöade där uppe och jag började garva så in
%¤#*"``^^ Haha. Det är ju sommar här, då är det sommar där. Men jag kom och tänka på en sak nu att Lovisa är i Norge och det ligger inte alls långt ifrån Idre. Heh,
 Aa jag kan väl skriva imorrn eller nåt sånt så kan jag uppdatera lite.
You Know You Like Me
Lina K

De é Chill

Ciao,

idag så har jag inte gjort så jätte mycket för jag har vart lite hängig. Okej, inte hängig som sjuk men jag har vart väääääldigt trött. Jag var inte trött inatt men jag somnade tillslut vid ett-två och jag vaknade vid elva idag så det är tidigt för mig =) så jag gick omkring i pyjamas till ca 16.00 sen så satte jag på mig en klänning som är rosa och grå. Jag följde också med mamma till affären för hon skulle köpa tvättmedel och sen när jag kom hem så satte jag mej framför datorn och kollade på tv samtidigt.

Kl. 20.20 typ så kollade jag vad det var på 4 film och där var det Grease 2. Jag visste inte att det fanns en till men både ettan och tvåan var lika bra tror jag.. jag kan inte avgöra sånt men det var en kille där som var asful i början men sen så tyckte jag att han blev lite sötare men han var ju lite ful i alla fall.Haha =D Sen så såg jag Ghost Wisperer(stavas?) och det tycker jag har blivit jätte bra. Sen så skulle jag kolla på Irene huss men jag orkade bara kolla en liten stund så nu sitter jag här och skriver på bloggen och kolllar på Saw oxå. Den är gaanska lääskig men jag kollar bara lite.
You Know You like Me
Lina K    

gratulations mommie<3

Hej Hopp Telia Snopp

Idag så blev min mamma ett år äldre men jag tänker inte säga hur gammal hon blev för hon kanske inte vill det. Men hon fick en tröja och ett set bestående av parfym deodorant och duschgrejs. Sen lite senare så fick vi gäster, först min moster Maili och hennes barn sen min farmor Karin och Pelle som hade med sig lilla Alexandra och sist Mormor Terttu. (Hon är finsk) =). Alex och jag  hoppade lite på min studsmatta som hon alltid vill göra och sen så gick vi ut till lekparken med vatten i hink, två trasor och sopborste för vi tänkte göra lite fint i lekstugan. Jag borstade bort all sand och sen så tog vi ut bordet så vi kunde torka av det med vatten. Sen så besökte vi tre lekplatser till. En precis bredvid sen en lite längre bort och den sista låg nära nummer två. Sen när vi skulle gå in så ramlade Alex så hon fick ett litet sår på benet men det fixar man ju lätt med lite vatten och ett plåster. Men då hittar man ju inte plåster och hon ville ju plåster med nåt roligt på. Men sen så kommer man ju på att man har nalle puh plåster nånstans i huset så man letar i typ en halv minut sen så  fick hon med nasse på. Sen så skulle dom gå hem så jag gick in och bara chillade ett tag. Sen så åt man och kollade på Nina Frisk och nu sitter man och skriver på bloggen.
GRATTIS Mamma På ## Års Dagen, <3
You Know You Like Me
Lina K


I Am Famous!

Heej Peeps!

Jag har hört att många undrar vad peeps är och då ska jag berätta.. Det är en förkortning på people och man uttalar det pips fast lite mer engelskt sätt så inte bara svenska. Hoppas ni fick det förklarat nu annars så får ni väl hojta till lite. Aokej, Har jag gjort dom senaste 11 dagarna? Joo, Jag har var med Amanda lite och så har jag bara vart hemma och bara chillat. Jag har vart iväg och köpt ett par solglasögon oxå. Skeeta snygga tycker jag då.! Kan lägga in bild på dom sen. Jag tycker dom är rätt så coola faktiskt. Coola människor ska ha coola solglasögon. Jag ville köpa dom innan vi åker till idre så man kan schteeka där oxå =)Men min pappa sa att om jag ville shoppa mer klääder och sånt får det bli med mamsen. Ajja Jag åker om 5 Dagar så jag kommer försöka skriva dom närmaste dagarna men på söndag kanske jag hinner skriva ett litet inlägg innan vi åker.
You Know You Like Me
Lina K

1+1=3

Heej Peeps!

Nu var det gaanska länge sen jag skrev i bloggen och jag hoppas ni inte har längtat ihjäl er för då har jag inga läsare kvar =.(
Men aa, vad ska man berätta om..? Joo, jag har städat min rum..lite iallafall. Asso jag har typ massa kvar på golvet men jag har torkat av bänkar och sånt där.. Grovstäda kan man kalla det. Jag ska ta och städa lite till senare (trååk). Men man måste ju städa lite då och då. Ajja, sen så har jag bara chillat och räknat ut hur många dagar det är kvar tills vi åker till Idre. Joo, så här är det, vi åker den tjugonde och det är den fjärde idag. Så om man tar 20-4 så blir det sexton. aa, där har ni svaret, Sexton dagar kvar.. därav rubriken^^. Undrar precis vad man ska ta och hitta på imorrn då? Ääh, Strunt i det.. Kommer säkert på något!!
Måste bara fråga en sak!
Tyckte inte ni att det var lite för varmt idag? Okej, det är skönt när det är varmt men idag så blev man ju överhettat...typ!? Jag tyckte synd om glassen när vi hade handlat. Varför kunde inte den få flyga hem i illfart och bosätta sig i frysen? Aa, hade tänkt att jag skulle bli nästa Einstein(Stavas det så?). Inte troligt men om man pluggar mycket så kanske..
Ajja nu ska jag ta och se om glassen vill at jag ska äta upp den?
You Know You Like Me
Lina K


RSS 2.0