Srry..

  • Heej Peeps!

    Srry för att jag inte har skrivit på länge men jag har verkligen inte orkat..förlåt förlåt förlåt.. Känns det bättre nu?Ajja jag struntar faktiskt i det;)
    Men idag så har jag STOR städat.. mm... faktiskt så har jag det för er som inte trodde att jag inte ens visste vad en dammsugare är!!Det vet jag..! Men så städade jag Vardagsrummet,köket,toaletten och hallen. Jag vet inte vad det var som gjorde så jag fick värsta städkicken men det var skönt när det var avklarat. Så fick man ju en stor fet belöning för det också.. Jaa, mamma sa först att jag skulle få hundra kronor men hon tyckte sen det var för lite så jag fick en shoppingtur istället.. Nice måste jag ju säga. Jag ska köpa
  • Linnen
  •  En skön riktigt somrig klänning
  • Smycken "Halsband,örhängen,ringar"
    aa, Så jag och Mamma(hon är så snäll så hon får stavas med stor bokstav)far iväg nån gång i veckan så jag kan ju ladda upp lite bilder på kläderna och så.Men hare så fabulous så länge så återkommer jag (it sounds good, doesn´t it?)
    You Know You Like Me
    Lina K

Ingenting-gjort-dag!!

Heej Peeps!

Idag så man inte fått någonting gjort. Såklart måste man få ha dagar där man bara chillar men man kan ju inte göra som jag gjorde idag. Jag vaknade vid 12.30 och åt då lunch direkt. sen så satte jag mig framför TVn och sappade där. sen blev det lite mer TV. Datorn kan man ju inte glömma heller och så var jag ute en gång... fatta EN gång. Shiit, men jag ska skärpa mig och göra något vettigt på dagarna. man måste ju fördriva dagen på något sätt... right? typ som att gå ut med sin hund eller städa sitt rum eller nåt sånt. aa kalla mig soffpotatis bara... det ska det bli ändring på ;)
You Know You Like Me
Lina K

DESPERAT EFTER HJÄLP!!!

Heej Peeps!

Jag undrar om det är någon som vet hur man gör en header för jag fattar inte... att dagens internet ska vara så svårt ;)?
Ajja men är tacksam för hjälp... helst av någon som har jag känner vääl
You Know You Like Me
Lina K

Midsommar!! Wooohoo

Heej Peeps!

Srry att jag inte har skrivit på länge. Dels för att jag har vart upptagen men också för att jag inte har orkat. Men Jag kan ju berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna. Joo, först så har vi ju haft Midsommar och den spenderade jag hemma med Amanda. Vi hyrde en film, Hairspray, och kollade på den hos henne. Sen så gjorde vi typ sån där frisyr som hon i filmen har, sånt där stort hår, och det blev fantastic! Vi gick så i centrum för min mamma skulle hämta oss. Sen så åt vi mat hemma hos mig och sjöng Singstaaar. Jag ägeer (not). Ajja så gick vi ut typ kl. 22 för vi hade inte något att göra (då hade vi inte sånt där hår) och gick till hennes mamma. där hade dom nåt midsommarfirande och vi stannade för det var så trevligt. Men sen vid typ 12.10 så tände dom på en liten liten midsommarstång;) Jätteskönt att se för alla vill väl bränna ner än midsommarstång? Men sen så kom vi hem igen vid  typ 12.30 och då tyckte jag att jag var cool för jag hade vart ute så sent !Men när vi kom hem gick vi och la oss och sov. Idag så har jag också hämtat mitt syster från Arlanda för hon har ju vart i Greece... Jag vill åka dit:( Men jag fick ett jättesnyggt halsband med matchande örhängen till. jätte jätte jätte snygga tycker jag. Ska sätta in en bild på dom sen
You Know You Like Me

Lina K

Dagens Bild!

Gizmo ser A little allvalig ut;) Älskar dig filuren<333333
Lite Suddig men det är min söta little hund

Welcome Sweden!

Heej Peeps!

Happ, har inte skrivit på typ nån dag. No hurry up lixom. Det skulle vara värre om jag inte hade skrivit  på typ nåt år eller så... inte för att det kommer hända? Ajja igår kväll så bestämde min Pappa och jag när vi skulle åka till Idre. Asså min familj åker dit varje år typ. Fast istället för min syster så följer Amanda med. Så det blir Min Mamma, Pappa, Bror, Jag och Amanda. Men i år så har det tillstött en komplikation. Amanda kanske inte kan följa med. Shiit oxå, det är ju roligast att vara där med en kompis. Men men hon kanske lyckas övertala hennes pappa. Men idag så var jag på lunch hos mammas kompis Susanne. Vi fick typ Enchiladas(vet inte hur det stavas) Tacos och kyckling i nån sås. jättegott vara iallafall. Sen så fick vi fingar. Asså såna där chokladfingar, tare lugnt inte riktiga fingrar...!! Aa vi åker till Idre 20 Juli-27 Juli vecka. 30 så förvänta er inte att jag skriver i bloggen då!!Ajja idag så fyllde ju Johanna Grundin år så jag säger bara stor GRATTIS  tjejen. 13 år, lika gammal som mejj dåe:) Älskar dig
You Know You Like Me
Lina K

Saknar diig redan...;´(

Heej Peeps!

Idag så var jag hos min moster och grillade. Det var gott, det är alltid gott med grillat;) Men idag så ska min kära syster åka till Grekland men hon har inte åkt än. Hon ska typ åka inatt eller hennes plan åker kl.7 typ. Men jag kommer sakna henne jättemycket. Hon är ju fan min förebild:´( Asså det är jue fredag den 13 oxå... bra tajming. Men men hon är borta i en vecka så jag kan säkert stå ut. Hoppas det. Fast hon skulle kanske köpa nåt till mig om hon kmr ihåg. Men jag ska slagga över i hennes rum så det blir säkert bra men snällllllla låt veckan gå fort pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz...Älskar diig sis
You know you like me
Lina K

Täby C 12/6-08

Heej Peeps!

Idag så var man ju i skolan och vi hade typ städning och några vanliga lektioner. Vi åt kl. 12.10 istället  fr 12.30 för vi fick sluta efter lunch för niorna skulle typ ha en sista lunch med lärarna. Sen skulle jag och Lovisa åka till Täby C och vi fick med oss två till, nämligen Emil och Nick. Jaa, ruuligt vare iaf. Jag fick typ värsta skrattanfallen ibland och det var för typ ingenting. Jag har nog ett bra rykte bland dom...?Nick fick typ damp på mig för jag inte fattade nåt. Haha. Vi var och kollade på en massa saker och dom bara stod och väntade på oss:) Dom är så snälla. Jag köpte ett par turkosa örhängen och Lovisa köpte ett halsband. Båda sakerna var Übersnygga. Sen så åt vi glass men Nick hade inga pengar med sig så han smakade av oss... Haha. Sen så när jag och Lovisa skulle hem så vare några typ sjuåringar som försökte ta oss på arslet... Fett äckligt. Ska fan anmäla dom. Allwarligt!!
You know you like me
Lina K

Ajj Ajj Ajj!!

Heej Peeps!

Srry att jag inte har skrivit på typ några dagr men ag kan sammanfatta dagarna från Måndags!
Måndag: Jag var i skolan och vi hade friidrottsdag. Vi skulle vara i grupper så jag var med Kim Och Frida K och några av sjuan, åttan och nian. Det var väl kul. Eller det var kul att vara med Kim och Frida K. Vi stötte kula, hoppade längd, sprang 200 meter och stafett.  Men sen så åt vi och så fick man sätta straffar på Anders, En Lärare, men jag gjorde inte det.
Tisdag: Vi Badade med klassen på Ängsholmsbadet. Jag badade inte först frö det var ju uruselt väder. Det blåste jättemycket men när det hade lungat ner sig lite så gick jag , Lovisa, Johanna, Jessica, Elisa, Kim, Alexandra S och Lina N ner till vattnet och simmade lite. Det var as skönt i vattnet, lagom varmt. Sen när vi skulle byta om så gick vi ´till omklädningsrummet och vi trodde det först var toaletter. Men det gick att byta om där inne ändå fast Några killar... Höll på att ta in en sån där sak man plockar skräp med, En skräppinne typ, in i rummet. Jag hade bytt om redan då så jag gick ut. Men sen så gick vi hem igen fast jag, Lovisa,Nick och Sebbe missade bussen. Men Ole stod och väntade på oss. Ole är vår mentor.
Idag så fick jag ett slag på läppen av Emil men det gick bra till slut. Det gjorde asont och nu svider det som faan.  Men han sa förlåt och det var ju bra. Snart 'är det sommarlov och det är ju bra tkr jag. Hahah.

SOMMARLOV, HERE I COME
You know you like me
Lina K

Nationaldag Och Tälta

Heej peeps!

Igår så var det Nationaldag som då alla vet och den firade jag med att vara i centrum med Lovisa, Amanda(Lina) och Maria(Lovisa). Asså personerna inom parantes betyder vilka kompisarna tillhör asså vem som dom kom till centrum med. Jag Kollade på Moa(Lovisas Lillasyster) som dansade med flex och så kollade jag på Johanna(Lina,Lovisas kompis) som spelade bas. Hon är såå duktig. fattar inte hur hon kan?. Men så åkte jag nån karusell med Lovisas andra lillasyster Ebba. Hon tyckte det vara jättekul men jag blev lite yr måste jag säga. Men sen så åkte jag och Lovisa hem igen för vi skulle tälta. fast först så gick jag hem till mig och packade och såg på United 93 på canal+. Den är så sorglig. Men sen så skulle jag hjälpa Lovisa och hennes pappa att sätta upp tältet oxå och det gick ju. Sen så satt vi och spelade spel på kvällen och låg och pratade typ till 12-12.30.  Sen så vaknade vi 6.30 för det var jätte varmt i tältet så vi gick in och somnade om på soffan.
You Know You Like Me
Lina K
 

Schteekta Barn

Ciao Peeps!

Idag så har jag vart på kvarnbadet eller kvarnis som alla säger med lovisa min schtekta vän. Vi smörjde in oss med sån där solkräm och lovisa hjälpte mig att smörja ryggen och bak benen eller vad man nu säger...? Haha Ajja Sen så gjorde jag tvärtom. Så solade vi mäst, vi badade två gånger. Sen när jag kom hem så sätter jag mig ute vid min syster för hon solar. Då ser jag att mitt knäveck är alldeles rött. Shiit vad jag blev rädd... Sen så ser jag att hela benet är solbränt :S baksidan av benet i allafall. Sen liute senare så ringer Lovisa och gissa vad. Hon hade det värre. Hela hennes rygg plus benen var röda du skulle se skillnaden. Vi stod typ och skratta åt det aslänge. Det ser ju inte klokt ut. Ajja nu vet ni min knäppa dag
You know you like me
Lina K


RSS 2.0