What´s up?

Hej peeps!

Idag så har jag vart i skolan och inte gjort så mycket. Vart ute på rasten för det var så varmt.  Vi fick äta tidigare idag för vi skulle till Nova- Ungdomens hus. När vi kom dit så var det typ jätte mågna klasser där redan. Typ Ekebyskolan, Ormstaskolan, och typ några till. Jag träffade några gamla kompisar och så... Sen så skulle vi typ gå någon tipsrunda inomhus efter att man hade sett någon film som de hade spelat in. Jag fick 11 rätt av 13. Är jag inte duktig? Joo...! Men jag fick en fribiljett till discot på fredag för alla sexor så jag behöver inte betala inträde... Jippie. Vet inte om jag ska gå?. Kanske!  Men på kvällen så kom Cornelia och spelade badminton med mig och Lovisa. Sen så cyklade vi hem till Cornelia och drack saft, hoppade studsmatta och kollade på Hey Baberiba ;) Den var ganska rolig. Men nu så ska jag kolla lite på Greys Anatomy.
You know you like me
Lina K

Måndag "gäsp"

Hejj folks!

Idag så rullade dagen fram, och dåe menar jag i slooowmotion eller typ...?
Dagens schema:
Bild
Mellis
Läs
Matte
Idrott
Lunch
So.
Vid matten så mådde inte Lovisa så bra och gick därför hem:( Men dagen gick förbi ändå. Efter skolan så gick jag med lille Kim hem. Hon skulle rida och jag följde dåe med men lyssnade på mjusik typ hela tiden. Haha vilken diss jag göör :(Men nu så ska jag "kanske" kolla på CSI om jag får tv:n av mams eller om tv:n därnere är ledig.
You know you like me
Lina K
 


Kväll

Hej folks!                                                                                                                                                Måndag 25 Maj kl. 20.51

Nue så äre kväll här i Vallentuna och det är ganska varmt ute eller iallafall här hos mig. Tänkte gå ut och sätta mig på en stol i solnedgången och dricka te. Mysigt or what? Men typ för en-två timmar sen så var jag ute och gick med min hund Gizmo och det var sååå skönt ute. Det var inte varmt men samtidigt inte kallt. Mitt emellan typ. Vi gick en runda som vi gick igår oxå. Fatta hur najjz det är att vara ute och gå en kväll i Maj... Hahah nej nu överdrev jag men det var roligt. Så det var min dag. och ni har redan fått dagens tips. Jag ska börja ge det asså dagens tips från min sida. juste ska skriva en liten hälsning till min mams oxå.





    GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG HOPPAS DIN DAG BARA VAR SÅÅ BÄÄST ÄLSKAR DIG ÜBER MYCKET.







                                       

Ny Blogg ;;)

Hej folks!

Idag så har jag typ inte gjort nånting, typ suttit ute i den varma solen och ätit frukost och sen så duschade min hund i vattenslangen. Haha han skvätte asmycke vatten på mig så jag blev blöt ;( Haha han är rolig den där saken. Men sen så har jag typ inte gjort så mycket än att titta på TV.
 Jag är så dum att sitta inne när det är så fint väder ute. Man måste juue passa på. Men nu ska jag nog gå ut och gå med min hund eller sätta mig ute på baksidan och mysa.

Dagens Tips: Gå ut och köp en glass så länge solen lyser.

Puss Hade
Lina K

RSS 2.0